activiteiten

"Eet drink en wees vrolijk, het kan je laatste dag zijn" (William Shakespeare)

Georganiseerde activiteiten

Eindelijk Zondag!

Eindelijk Zondag staat voor bijzonder lekker eten. Aan het hoofd chef Didik Strooper, met zijn oog voor detail, passie voor de pure keuken en aanstekelijke enthousiasme voor zijn product. We ontmoeten elkaar op 1 januari 2015 en er volgde een samenwerking, die met veel plezier voortduurt. Ook in 2017 organiseren wij samen een aantal Eindelijk Zondag diners. Didik kookt, ik ben sommelier en jullie zijn welkom!

Inschrijven kan via didik@eindelijkzondag.nl. Bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld de wens voor een vegetarisch menu? Geef het meteen even door.

Waar en wanneer?
Zondag 5 november en zondag 26 november,van 18:00 uur tot …
4 gangen diner € 36,00 p.p. exclusief wijn, wijn € 5,00 per glas (volledig wijnarrangement beschikbaar)
JP Vincken & Zn Glocal Food Shop, Daalseweg 31, Nijmegen

Wild Wijn Fest

Sinds het najaar van 2016 sta ik, met veel plezier en een tikje trots, aan het hoofd van het Wild Wijn Fest. Mijn missie is om wijn af te helpen van het iets wat stoffige imago en te laten zien dat we er gewoon met zijn allen van kunnen en mogen genieten. Dit doe ik in samenwerking met andere wijnprofessionals, met eveneens een oeverloos enthousiasme voor hun vak en dit mooie product dat wij met zijn allen graag meer op de voorgrond plaatsen. In 2018 staat het Wild Wijn Fest weer voor jullie klaar, en wel op zondag 6 mei en zondag 9 september!

Meer weten over het Wild Wijn Fest en op de hoogte blijven van onze activiteiten? Klik op onderstaande link dan snel door naar de website!

www.wildwijnfest.nl

 

,