horeca

“Zonder wijn eten we, met wijn dineren we” (S. Montgomery)

 

Horeca

Wilt u uw gasten verwennen, echt in de watten leggen en alles uit uw onderneming halen met betrekking tot wijn en spijs? Laat mij u helpen bij het optimaliseren van uw wijnkaart, het wijnaanbod, de wijn-spijs combinaties en of het bijscholen van uw personeel met betrekking tot wijn(spijs)kennis en de manier waarop dit prachtige product kan worden ingezet in uw bedrijf.

Uit ervaring blijkt dat er veel horeca ondernemingen zijn die graag werken met goede wijn en wijn-spijs combinaties, maar net niet voldoende kennis in huis hebben om dit geheel te optimaliseren. Ondertussen wordt de gast kritischer en is er veel concurrentie. Het is dus zaak om dit hoofdstuk op orde te hebben zodat de gast voor u kiest en blijft kiezen.

Wijn is het uitgelezen product om van een avond uit een ervaring te maken om nooit te vergeten. De gast verwennen, “de kers op de taart”, horeca is beleving! Hiervoor is wel kennis van zowel de wijn als de gerechten vereist, en de instelling en werkwijze van een gastheer/gastvrouw zoals die hoort te zijn.

Interesse? Laat het mij weten en ik kom binnenkort langs om samen een plan van aanpak te maken.